همه مقالات

بلاگ آموزشی ژور

بهترین مفید ترین مطالب آموزشی را در ژور بخوانید

مایکروویو بخریم یا نه؟

مایکروویو بخریم یا نه؟

ادمین
1399/01/18
0
13

در حال حاضر مشکلی برای طبخ غذا با ماکروویو که بتواند سلامت انسان را تهدید کند گزارش نشده است اما در نظر داشته باشید روش پخت ماکروویوعمری پنجاه ساله دارد واین زمان برای نشان دادن عیوب آن هنوز کافی نیست. ادامه مطلب

علت تمیز شیته نشدن ظروف در ماشین ظرفشویی

علت تمیز شیته نشدن ظروف در ماشین ظرفشویی

ادمین
1399/01/18
0
12

درواقع تمیز نشدن ظروف در ماشین ظرفشویی یکی از مشکلات شایع این دستگاه ها بوده که می تواند به دلایل مختلفی اتفاق بیوفتد. علت تمیز نشستن ماشین ظرفشویی می تواند جنبه فنی داشته، یعنی به خاطر خرابی و ایراد یکی از قطعات دستگاه باشد؛ یا اینکه جنبه غیر فنی دارد، یعنی به خاطر رعایت نکردن برخی موارد و اصول در استفاده از ماشین ظرفشویی روی داده است. خوشبختانه بیشتر اوقات علت تمیز نشدن ظروف در ماشین ظرفشویی جنبه غیر فنی دارد و توسط شما قابل حل است. در ادامه با تک تک موارد موثر در این مشکل آشنا خواهیم شد. ادامه مطلب

 معیارهای خرید ساندویچ ساز مناسب

معیارهای خرید ساندویچ ساز مناسب

ادمین
1399/01/18
0
12

ساندویچ‌سازها انواع مختلف دارند که بسته به نیازتان می‌توانید یکی از این انواع را تهیه کنید. رایج‌ترین نوع این دستگاه‌ها که در خانه‌های ایرانی بیشتر از آن استفاده می‌شود، صفحاتی دارند که نان تست در آن قرار می‌گیرد و برای درست کردن انواع ساندویچ و اسنک مناسب است. بعضی از ساندویچ‌‌سازها صفحه‌های گریل هم دارند که امکان گریل کردن گوشت و سبزیجات هم به شما می‌دهند. ادامه مطلب

نکاتی که بهتر است قبل از خرید ساندویچ‌ ساز بدانیم

نکاتی که بهتر است قبل از خرید ساندویچ‌ ساز بدانیم

ادمین
1399/01/18
0
12

عصرهایی که خسته از سر کار برمی‌گردید و انگار سخت‌ترین کار دنیا پختن شام است، ساندویچ از انتخاب‌‌های راحت و کم‌دردسری است که خیلی سریع کارتان را راه می‌اندازد. این روزها هم دستگاه‌های ساندویچ‌ساز، خوردن ساندویچ در خانه را جذاب‌تر و آسان‌تر کرده‌اند. با استفاده از این دستگاه‌ها و کمی خلاقیت می‌توانید با مواد اولیه سالم و متنوع انواع ساندویچ و اسنک را به سلیقه خودتان درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. ادامه مطلب

فواید تهیه غذا در زودپز

فواید تهیه غذا در زودپز

ادمین
1399/01/18
0
13

روش عملکرد دستگاه زودپز بدین صورت می باشد که آب موجود در دستگاه باعث تبدیل شدن به بخار می شود و بخار ایجاد شده باعث می شود تا پخت غذا با سرعت بیشتری انجام شود. افزایش بخار باعث می شود تا حرارت و فشار درون ظرف بیشتر شده و در انتها غذا خیلی سریع آماده شود ، باید دقت کنید که در این روش نیز تمامی خاصیت های غذا حفظ می شود. تصورات اشتباهی در این باره وجود دارد که خیلی از افراد تصور می کنند که پختن غذا با زودپز باعث می شود تا مواد مغذی آن از بین برود اما باید بدانید این گونه نیست و تمامی خاصیت غذا حفظ می شود. ادامه مطلب