توضیحاتی در مورد مایکروویوهای سامسونگ

بلاگ آموزشی ژور

بهترین مفید ترین مطالب آموزشی را در ژور بخوانید

توضیحاتی در مورد مایکروویوهای سامسونگ

توضیحاتی در مورد مایکروویوهای سامسونگ

ادمین
1398/11/25
0
15

مختصر مقاله:
آشپزی با مایکروویوهای سامسونگ


در مایکروویو های سامسونگ به کمک ظرف مخصوص بخارپز کردن مواد غذایی میتوان پخت با بخار را که به حفظ حداکثر طعم, رنگ و ارزش مواد غذایی کمک میکند را تجربه کرد برای این نوع پخت کافی است ۲ لیوان اب داخل ظرف پایینی بریزیم و سپس توری را روی ظرف قرار دهیم و موادغذایی را روی توری قرار دهیم و درپوش بالایی را روی ان قرار دهیم با کمک تبخیر اب داخل ظرف پایینی, مواد غذایی ما با حفظ ارزش های غذایی بخار پز میشود.

تکنولوژی SLIM FRY در مایکروویو های سامسونگ 
با کمک این تکنولوژی شما میتوانید غذاهای سرخ شده و لذیذ و اما سالم تر را طبخ کنید . در فناوری Slim fry سیستم گریل با گردش هوای گرم تلفیق گردیده تا غذاهای شما هم از داخل و هم از بیرون تنها با لایه ای نازک از روغن ترد شود و دیگر برای سرخ کردن مواد غذایی نیازی به غوطه وری مواد غذایی در روغن نیست و برای مثال برای سرخ کردن سیب زمینی تنها با کشیدن فرچه اغشته به روغن به روی خلال های سیب زمینی میتوانید لذت خوردن غذای سرخ شده و ترد وهر چه سالم تر را تجربه کنید.

پخت و پز به روشی جدید و سریعتر به کمک فناوری Hot Blast
فناوری Hot Blastروشی نوین در پخت و پز است که مدت زمان پخت و پز را به طور قابل توجهی کاهش میدهد . هوای داغ از طریق حفره های متعدد در سقف دستگاه به صورت مستقیم روی غذا دمیده شده و ضمن پخت یکنواخت غذا,  سطح آن ترد شده ولی داخل غذا آبدار میماند. مایکروفرهای مدلهای سامی ۱۴ و سامی ۶ مجهز به این تکنولوژی هستند
در این روش، زمان طبخ غذا نسبت به مایکروفرهای معمولی، ۵۰ درصد کاهش می‌یابد. این کاهش زمان، از طریق بزرگ‌تر شدن فن دستگاه و همچنین افزایش قدرت تا ۲۷۰۰ وات، میسر شده است. کاهش زمان پخت باعث می‌شود که سطح غذا برشته شده اما داخل آن به علت سرعت بالای طبخ، همچنان آبدار بماند.

پخت ترکیبی در مایکروویو های سامسونگ (Combination) 
پخت ترکیبی این امکان را به ما میدهد که با ترکیب حالت مایکروویو با ۲ عملکرد گریل و کانوکشن پخت دلخواه و بهتری داشته باشیم.
ترکیب مایکرو و گریل: این حالت مواقعی استفاده می شود  که بخواهیم همزمان با پخت غذا سطح سوخاری و برشته ای داشته باشیم. مانند پختن و سوخاری کردن یک مرغ
ترکیب مایکرو و کانوکشن: این حالت را مواقعی استفاده می کنیم که بخواهیم غذا علاوه بر پخته شدن, پف کند. مانند پخت غذاهای  کبابی و پیتزا.


مایکروویو مایکروویو سامسونگ

نویسنده:


Elham
Elham

هشدار! کاربر گرامی برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
عضویت ورود به حساب کاربری