توضیحاتی در مورد سینی های ساندویچساز

بلاگ آموزشی ژور

بهترین مفید ترین مطالب آموزشی را در ژور بخوانید

جستجو / دسته بندی / فیلتر
توضیحاتی در مورد سینی های ساندویچساز

توضیحاتی در مورد سینی های ساندویچساز

ادمین
1399/09/06
0
420

مختصر مقاله:
افزایش قیمت ساندویچساز ها مساوی با تعداد بیشتر سینی های غذاساز

ساندویچساز ها دستگاهی هستند که با المنت کار میکنند و وقتی دستگاه رو میزنی برق روشن میشند و سینی ها رو داغ میکنن و میتونید با این سینی و حرارت هرچیزی که دوست دارین تهیه کنید .این دستگاه ها سینی مخصوص به خودشون رو دارند،سینی خانه های مثلثی یا همون سینی هاس اسنک ساز و سینی گریل و سینی وافل ساز ،سه نوع از سینی هایی هستند که اکثر ساندویچساز ها دارند.هر ساندویچسازی که سینی  بیشتری داشته باشه چون کاربرد بیشتری داره ،مسلما گرونتر هم هست.بعضی از این دستگاه ها خانه های کمتر یا سایز کوچکتری دارند و طبعا اونها ارزونتر هستند . اولین ساندویچسازهایی که به بازار اومدن هم دوخانه داشتن و هم سینی هاشون قابل جداشدن نبود و همین کار رو سخت میکرد چراکه تمیزی وسایل برقی از موارد مهم هست که نباید نادیده گرفت و نهایتا سعی کنید دستگاهی رو تهیه کنید  که سینی هاش جدا بشن ،تا راحتتر شسته بشن.

باسینی اسنک ساز یاهمون مثلثی میشه کلی اسنک و کلوچه و کیک و ساندویچ درست کرد که اموزش همه ی این موارد رو میتونید تو سایت ژور ببینید ،با سینی گریل این دستگاه بی نهایت غذای خوشمزه میتوان درست کرد .

با سینی گریل میشه پنینی ،ساندویچ ،گریل مرغ ،گریل جوجه ،گریل گوشت و سرخ کردن همبرگر ،کباب لقمه و پخت ماهی رو انجام داد .برای دیدن اموزش این غذاهای خوشمزه ،مطالب مربوط به دسته بندی  ساندویچساز رو در همین سایت ببینید .

 


سینی ساندویچساز ساندویچساز راهنمای خرید ساندویچساز سینی های ساندویچساز راهنمای ساندویچ ساز ساندویچ ساز سایت ژور جهیزیه لوازم خانگی سینی گریل ساندویچساز سینی اسنک ساندویچساز سینی وافل ساندویچساز کاربردهای ساندویچساز راهنمای کار با ساندویچ ساز

نویسنده: الهام هستم فارغ تحصیل ارشد تجارت الکترونیک وعلاقه مند به تولید محتوا در زمینه های اموزش کار با وسایل برقی خانگی و تجربه های خانه داری


Elham
Elham

elham.saadat.mnsh@gmail.com

هشدار! کاربر گرامی برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
عضویت ورود به حساب کاربری