درست کردن شیرینی نارگیلی در مایکروویو

بلاگ آموزشی ژور

بهترین مفید ترین مطالب آموزشی را در ژور بخوانید

درست کردن شیرینی نارگیلی در مایکروویو

درست کردن شیرینی نارگیلی در مایکروویو

ادمین
1398/11/11
0
187

مختصر مقاله:
دست پخت خانم خانه، با کلی عشق و شور و هیجان. یکی از شیرینی‌های ایرانی خوشمزه که طرفداران زیادی دارد شیرینی نارگیلی است که بی‌درد سر است و ۲۰ دقیقه‌ای حاضر می‌شود.

دست پخت خانم خانه، با کلی عشق و شور و هیجان. یکی از شیرینی‌های ایرانی خوشمزه که طرفداران زیادی دارد شیرینی نارگیلی است که بی‌درد سر است و ۲۰ دقیقه‌ای حاضر می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

آبلیمو: یک قاشق مرباخوری
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند: ۱۶۰ گرم
پودر نارگیل: ۱۲۰ گرم
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

طرز پخت شیرینی نارگیلی در مایکروویو سولاردام ال‌جی

نخست دستگاه را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم می‌نماییم. (پیش گرمایش Pr-H)

سفیده‌های تخم مرغ را با هم‌زن به صورت دورانی می‌زنیم تا سفت شود.

پودر قند را کم کم به سفیده اضافه می‌کنیم و خوب می‌زنیم تا مخلوط شود.

پودر نارگیل، وانیل و آبلیمو را هم به مواد بالا اضافه می‌کنیم با چنگال هم می‌زنیم.

آرد را هم به آرامی اضافه کرده و هم می‌زنیم.

سینی فلزی دستگاه را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و با قاشق مرباخوری از مایه برداشته و با فاصله در سینی قرار می‌دهیم.

پس از شنیدن صدای بوق پایان زمان پیش گرمایش، سینی را در دستگاه قرار داده و مایکروویو را روی ۱۲-۸ دقیقه تنظیم می‌کنیم (در این مرحله دستگاه خودکار روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد قرار دارد)، تا شیرینی‌ها خود را ببندد.

بعد از اتمام این زمان، حداقل تا ۵ دقیقه ظرف را از مایکروویو بیرون نمی‌آوریم.

نوش جان


نویسنده: بهنام ملکی متولد سال 1373/4/14 دارای مدرک کارشناسی ارشد هوش مصنوعی از دانشگاه آزاد سنندج.تخصص برنامه نویسی تحت وب علاقه شدید به عکاسی و گرافیک


بهنام
بهنام

b.maleki1399@gmail.com

هشدار! کاربر گرامی برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
عضویت ورود به حساب کاربری