توضیحاتی کامل در مورد نحوه استفاده از دکمه کانوکشن در مایکروویو

بلاگ آموزشی ژور

بهترین مفید ترین مطالب آموزشی را در ژور بخوانید

توضیحاتی کامل در مورد نحوه استفاده از دکمه کانوکشن در مایکروویو

توضیحاتی کامل در مورد نحوه استفاده از دکمه کانوکشن در مایکروویو

ادمین
1399/03/03
0
106

مختصر مقاله:
با انتخاب دکمه کانوکشن ،کیک و شیرینی بپزید

برنامه کانوکشن 

  • از هوای خشک و داغ کانوکشن برای پخت شیرینی ها استفاده می شود و قبل از درست کردن شیرینی و  کیک دستگاه را باید با این کلید گرم کنید که به آن پیش گرمایش می گویند.
  • بعدش دستگاه را خاموش کرده و بعد برنامه و دستور پخت ررو بازم  تنظیم کنید.
  • سه پایه کوتاه را داخل مایکروویو قرار بدید.
  • پخت کانوکشن  رو انتخاب کنید.
  • درجه مورد نظر رو بسته به قدرت مایکروتون انتخاب کنید.
  • در دستور کیک یا شیرینی  که میخواید درست کنید هر درجه ای که نوشته شده مثلا اگر 200 درجه سانتی گراد شما هم 200 رو انتخاب کنید.
  • الان کلید start رو بزنید.

دکمه کانوکشن در مایکروویو کانوکشن کانوکشن چیست؟ کاربرد کانوکشن راهنمای مایکروویو راهنمای استفاده از کانوکشن سولاردام سایت ژور جهیزیه لوازم خانگی آموزش کار با سولاردام آموزش کار با مایکروویو

نویسنده:


Elham
Elham

هشدار! کاربر گرامی برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
عضویت ورود به حساب کاربری