طرز تهیه مرغ شکم پر در سولاردام

بلاگ آموزشی ژور

بهترین مفید ترین مطالب آموزشی را در ژور بخوانید

طرز تهیه مرغ شکم پر در سولاردام

طرز تهیه مرغ شکم پر در سولاردام

ادمین
1399/03/14
0
36

مختصر مقاله:
پخت یک مرغ شکم پر لذیذ و خوشمزه رو در سولاردام خودتون تجربه کنید .

مواد لازم برای ۵ نفر

آب : به مقدار لازم

آب پیاز : ۱ + ۴/۱ لیوان

آبلیمو : به میزان لازم

برگ بو : ۵ عدد

پودر سیر : ۲ قاشق مرباخوری

پیاز : ۲ عدد

رب انار : ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق چایخوری

زرشک : ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری

ساقه کرفس : ۲ ساقه

سبزیجات معطر : (جعفری و گشنیز ساطوری شده) ۲ قاشق غذاخوری

سیر : ۲ حبه

فلفل دلمه ای : ۱ عدد

فلفل سیاه : به میزان لازم

مرغ : ۱ عدد

مغز گردو : نصف لیوان

نمک : به میزان لازم

هویج : ۳ عدد

کره : به میزان لازم

ابتدا مرغ را شسته و داخل شکم آن را کاملا خالی کرده و خوب بشویید.
سپس فلفل دلمه ای، هویج، سیر، کرفس و برگ بو را خرد کرده و داخل شکم مرغ قرار دهید و آن را داخل ظرف درب داری قرار داده و روی آن آب پیاز و پودر سیر بریزید و درب ظرف را بسته و ۲ تا ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
سپس داخل شکمش را خالی کنید.
پیاز و سیر را ریز خرد کرده و با کمی روغن در مایکرو۹۰۰ وات ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
سپس سبزی معطر را اضافه کنید، تفت دهید تا سبزی سرخ شود.
در ادامه گردوهای خرد شده، زرشک، زعفران دم کرده، رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کنید، و کمی با همان مایکرو ۹۰۰ وات تفت دهید.
داخل شکم مرغ را کمی آبلیمو بمالید و نمک بزنید و موادی که آماده کرده اید را داخل شکم مرغ بریزید و با دست خوب پخش کنید تا تمام سطح داخلی مرغ به این مواد آغشته شود.
سپس با نخ کوک یا هر نوع نخ ضخیمی که دارید مرغ را جمع کنید
ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه ها بیاورید و زیر استخوان سینه نخ را بپیچانید.
سپس دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای مرغ ۲ بار بچرخانید و گره بزنید. در زمان پیچاندن نخ را بکشید تا مرغ جمع شود.
نخهای اضافی را قیچی کنید.
کره را آب کنید.
سپس با دست تمام سطح مرغ را با کره آب شده ماساژ دهید.
پس از آماده شدن مرغ روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید.
مرغ را داخل ظرف پیرکس قرار دهید و ۱و نیم لیوان آب و ۱چهارم لیوان آب پیاز و ۱چهارم لیوان آبلیمو داخل ظرف بریزید.
مرغ را داخل دستگاه گذاشته، مرحله اول در مایکرو ۶۰۰ وات ۳۰ دقیقه با درپوش زمان میدهیم. بعد از پخت برای بریان شدن از برنامه گریل استفاده میکنیم.
نکته ضروری: می‌توانید برای آب دار ماندن مرغ زیر پوست سینه مرغ را به آرامی بلند کنید و فاصله میان پوست و گوشت را نیز به کره آغشته کنید.


سولاردام آشپزی با سولاردام طرز تهیه مرغ شکم پر در سولاردام طرز تهیه مرغ شکم پر سولار دستور پخت مرغ شکم پر در سولاردام راهنمای سولاردام سایت ژور جهیزیه لوازم خانگی راهنمای لوام برقی

نویسنده:


Elham
Elham

هشدار! کاربر گرامی برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
عضویت ورود به حساب کاربری