طرز تهیه کالباس خانگی با سولاردام ال جی

بلاگ آموزشی ژور

بهترین مفید ترین مطالب آموزشی را در ژور بخوانید

طرز تهیه کالباس خانگی با سولاردام ال جی

طرز تهیه کالباس خانگی با سولاردام ال جی

ادمین
1398/11/12
0
72

مختصر مقاله:

مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی:

  • یک کیلو گرم مرغ بی استخوان
  • سه عدد حبه سیر
  • سه قاشق غذاخوری آرد سفید
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک‌سوم قاشق غذاخوری دارچین
  • یک‌پنجم قاشق چایخوری زنجبیل
  • نصف قاشق چایخوری هل
  • یک‌هشتم قاشق چایخوری جوز
  • نصف قاشق چایخوری آویشن
  • سه عدد زرده تخم مرغ
  • دو قاشق غذاخوری روغن

روش تهیه کالباس خانگی با سولاردام :

گوشت مرغ را همراه با سیر سه بار چرخ کنید.
آرد سفید را در داخل ظرف الک کنید و چاشنی به آن افزوده و خوب هم زنید.
آن را دوباره الک کرده و به گوشت مرغ اضافه کنید.
زرده‌ها را افزوده و بهم بزنید. روغن را اضافه کرده و خمیر را دوباره هم بزنید.
خمیر را روی پلاستیک مربعی شکل پهن کنید. برای زیبا شدن کالباس هنگام برش، میتوانید تکه‌های قارچ یا هویج پخته را روی خمیر بپاشید. ضخامت خمیر کمتر از نیم سانتی‌متر باشد.
خمیر را از سلفون جدا کرده و لوله کنید. سلفون را دور آن به شکل پوسته آب‌نبات بپیچید.
چهارصد میلی لیتر آب آشامیدنی به داخل بخار پز بریزید. صفحه بخارپز روی بخارپز قرار دهید. غذا را روی صفحه بخارپز و به صورت یک لایه بگذارید. درپوش بخارپز را بگذارید.
ظرف بخار پز را در مرکز سه پایه کوتاه قرار داده و آن را بر روی سینی فلزی بگذارید.
منو و وزن را انتخاب کرده و دکمه استارت را فشار دهید.
پس از مشاهده بخار، پنج دقیقه صبر کرده و سپس رول را از فر در آورید.
نوش جان، کالباس خانگی شما آماده است.

 


نویسنده: بهنام ملکی متولد سال 1373/4/14 دارای مدرک کارشناسی ارشد هوش مصنوعی از دانشگاه آزاد سنندج.تخصص برنامه نویسی تحت وب علاقه شدید به عکاسی و گرافیک


بهنام
بهنام

b.maleki1399@gmail.com

هشدار! کاربر گرامی برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
عضویت ورود به حساب کاربری