طرز تهیه سوسیس خونگی

بلاگ آموزشی ژور

بهترین مفید ترین مطالب آموزشی را در ژور بخوانید

طرز تهیه سوسیس خونگی

طرز تهیه سوسیس خونگی

ادمین
1400/01/04
0
67

مختصر مقاله:
با خوندن این مطلب میتونید به راحتی در خانه سوسیس درست کنید

﮼پشت‌صحنه‌خانه‌داری 

سوسیس درست کردم خودم چقدر کییییف کردم
من دیروز درست کردم دیگه گذاشتم فریز امروز مصرف کنیم.

گوشت مرغ 
ششصد گرم سینه 
ششصد گرم ران 
ارد یک پیمانه
شیر خشک(قنادی) نصف پیمانه
روغن دو سوم پیمانه
تخم مرغ دو عدد
نمک یک ق غ
فلفل سیاه و قرمز و اویشن هرکدام یک چهارم ق چ (من بیشتر استفاده کردم)
سیر هفت تا هشت حبه
اسانس دود ده قطره
میخک پودر(اسیباب شده) 1 عدد
هل آسیاب شده 1 ق غ (من نزدم از عطر هل بیزاررررررم)
استخون گوشت ها رو جدا کرده و با غذا ساز یا چرخ گوشت چرخ کرده گوشت ها رو دوبار چرخ کرده و تمام مواد رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم خمیر تقریبا شلی بدست میاد ته کاور رو با نخ محکم بسته (برا بستن حتما یکی کنار دستون باشه یه نفره نمیشه ) من مواد رو تو قیف یه بار مصرف ریختم و پایینش رو کمی بریدم و کاور رو از مواد سوسیس پر کردم (هر کاری هم کنی باز کمی هوا میره تو کاور مشکلی نیست بعد از پخت هم کمی فضای ازاد داشته باشه اتفاقا بهتره وقت ممکنه بعد از پخت کمی از لحاظ زیبایی جالب نشه و کاور کمی چروک بشه)
دیگ رو تا نیمه اب ریخته و وقتی جوش اومد سوسیس ها رو به ارومی تو اب جوش گذاشته جوری که سطحشون رو کامل اب گرفته باشه به مدت نیم ساعت اجازه میدیم بپزه بعد هم که خنک شد گذاشتم فریز اگه میخواین زود استفاده کنید حدود چهار ساعتی بزارین یخچال بعد قابل استفاده ست.


سوسیس سوسیس خونگی طرزه تهیه سوسیس

نویسنده: الهام هستم فارغ تحصیل ارشد تجارت الکترونیک وعلاقه مند به تولید محتوا در زمینه های اموزش کار با وسایل برقی خانگی و تجربه های خانه داری


Elham
Elham

elham.saadat.mnsh@gmail.com

هشدار! کاربر گرامی برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
عضویت ورود به حساب کاربری